Het Verloren Bos is een angstaanjagende Horror Tocht door een mysterieus en griezelig bos. Tijdens deze eerste editie van ons evenement, word je geconfronteerd met je diepste angsten en ontmoet je enkele van de meest huiveringwekkende personages die je ooit zult tegenkomen.

Onze acteurs maken deel uit van een griezelige cast die speciaal is ontworpen om je ervaring onvergetelijk te maken. Enkele van de karakters die je kunt tegenkomen zijn:

  • The Possessed Guide: Een angstaanjagende gids die je door het bos leidt met een sinistere glimlach.
  • The Screaming Ghost: Een spookachtige figuur die je op elke hoek met zijn schrille kreten zal verrassen.
  • The Chainsaw Maniac: Een maniak met een kettingzaag die je op het verkeerde moment op de verkeerde plaats kan vinden.
  • The Witch: Een mysterieuze heks met een griezelige spreuk en duistere magie.
  • The Forest Spirits: Een groep van vijf angstaanjagende bosgeesten die door het bos dwalen.
  • The Crawling Dead: Een angstaanjagende figuur die zich over de grond voortbeweegt en je rillingen bezorgt.

Het evenement vindt plaats op Donderdag 31 oktober van 19:00 tot 23:30 bij het Rutbeek in Enschede.

Tickets kunnen online worden gekocht via onze website. Klik op de pagina tickets om naar de ticketverkooppagina te gaan.  Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail met je online ticket.

De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Personen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Houd er rekening mee dat Het Verloren Bos griezelige en intense elementen bevat, wat mogelijk niet geschikt is voor mensen met een zwak hart of angstige aard.

Na aankoop ontvang je je tickets per e-mail. Bij aankomst moet je het ticket kunnen tonen op je mobiele apparaat of een geprinte versie overhandigen. Deze worden gescand bij de ingang voor toegang tot Het Verloren Bos.

Helaas kunnen tickets niet worden terugbetaald na aankoop. Mocht je onverwachts je ticket niet kunnen gebruiken, dan kun je je ticket veilig doorverkopen via TicketSwap, een betrouwbaar platform voor het doorverkopen van tickets.

Draag comfortabele kleding en stevige schoenen, aangezien het pad door het bos mogelijk modderig of oneffen kan zijn. Het is ook verstandig om geen waardevolle spullen mee te nemen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren of gestolen artikelen.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via e-mail op halloween@avonturenevents.nl of telefonisch via 053 781 0116. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen!