Ben jij klaar voor een avontuur vol spanning en griezelige momenten? AvonturenEvents is op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken voor het engste evenement van het jaar: Het Verloren Bos. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een onvergetelijke horrorervaring!

Beschikbare Vacatures

Acteur (Horror Karakters)

  • Wil jij mensen de stuipen op het lijf jagen? We zoeken getalenteerde acteurs om de rollen van onze huiveringwekkende karakters te vervullen, zoals The Possessed Guide, The Screaming Ghost, en The Chainsaw Maniac. Jij wordt het gezicht van de angst en brengt onze bezoekers in een meeslepende horrorervaring.
  • Vereisten: Acteerervaring is een pré, affiniteit met horror, in staat om overtuigende en angstaanjagende performances neer te zetten. Beschikbaarheid gedurende het evenement is vereist.

Evenementenmedewerker

  • Als evenementenmedewerker zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Je werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van bezoekers, ticketcontrole en het zorgen voor een geweldige sfeer tijdens het evenement.
  • Vereisten: Goede communicatievaardigheden, stressbestendig, flexibel inzetbaar, en klantvriendelijk. Geen specifieke ervaring vereist, maar een passie voor evenementen is een must.

Make-up Artist (Special Effects)

  • Heb jij ervaring met het creëren van realistische en angstaanjagende looks? We zoeken een getalenteerde make-up artist die gespecialiseerd is in special effects make-up om onze acteurs om te toveren tot angstaanjagende horrorfiguren.
  • Vereisten: Ervaring met special effects make-up, creatief en oog voor detail. Je moet in staat zijn om onder tijdsdruk te werken en nauw samen te werken met de acteurs om een overtuigende horroruitstraling te creëren.

Waarom Werken Bij AvonturenEvents?

  • Een kans om deel uit te maken van een uniek evenement dat bezoekers laat griezelen.
  • Werken met een team van gepassioneerde professionals in een uitdagende en creatieve omgeving.
  • Een ervaring die je niet snel zult vergeten en die perfect op je cv staat.

Solliciteren
Heb je interesse in een van de bovenstaande functies? Stuur dan je sollicitatie, inclusief motivatie en cv, naar halloween@avonturenevents.nl. Vergeet niet om de functie te vermelden waarop je solliciteert.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou van Het Verloren Bos een onvergetelijk griezelavontuur te maken!