Welkom!

Wij zijn op zoek naar bedrijven en organisaties die willen bijdragen aan de eerste editie van ons spannende Halloween-evenement. Als sponsor krijg je de unieke kans om je merk te verbinden met een avontuur dat duizenden bezoekers zal fascineren en op het puntje van hun stoel zal houden.

Sponsoring van Het Verloren Bos biedt vele voordelen. Door je merk te associëren met ons evenement, profiteer je van uitgebreide zichtbaarheid en erkenning binnen een betrokken en enthousiaste doelgroep. Dit is je kans om je merk te positioneren als een vooraanstaande speler in de wereld van spannende en meeslepende ervaringen.

Als sponsor geniet je van uitgebreide zichtbaarheid door vermelding op onze website, sociale media en tijdens het evenement zelf. Je bereikt een specifieke doelgroep van avontuurlijke en thrill-seeking bezoekers, en krijgt de kans om te netwerken met andere sponsors, partners en een breed publiek. We bieden ook creatieve samenwerkingsmogelijkheden waarbij je samen met ons op maat gemaakte sponsoractiviteiten en promoties kunt creëren die passen bij jouw merk.

We hebben verschillende sponsorpakketten die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget. Of je nu een klein bedrijf bent dat lokaal wil adverteren of een groot bedrijf bent, wij hebben een pakket dat bij je past. Onze pakketten kunnen onder andere logo-vermelding op alle evenementmaterialen, promotie op sociale media en onze website, en exclusieve toegang tot speciale sponsor-evenementen omvatten. Maar ook op andere manieren helpen is zeker mogelijk.

Wil je meer weten over de sponsoropties en hoe je jouw merk kunt laten schitteren tijdens Het Verloren Bos?

Neem contact met ons op via e-mail: halloween@avonturenevents.nl of bel ons op 053 781 0116. We bespreken graag de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.